Pannacotta utan gelatin

Mycket enkel och mycket god dessert!

4 små (=lagom) portioner

1 dl gelésocker (inte syltsocker eller vanligt socker)
4 dl vispgrädde
1 vaniljstång eller 1 tsk äkta vaniljsocker

2 dl bär
1 msk socker (mängden beror på vad det är för bär)
1 gnutta vaniljfrön eller motsvarande

Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Koka upp gelésocker med hälften av grädden samt vaniljfrön och vaniljstång. Låt koka 1/2 minut. Ta av kastrullen från plattan och rör ner resten av grädden. Häll upp i 4 portionsformar och ställ i kylen några timmar innan servering.

Blanda bären med socker och vanilj. Lägg på toppen innan servering.

Lördagsdessert med getingedalshallon

 

Naturliga alternativ utan syntetiska ingredienser

 

This is gelésocker!


Kommentarer
Postat av: Heidi

Mm... fantastiskt gott, men godast i dina egna tillverkade skålar.

Kram

2011-03-07 @ 19:01:46
Postat av: Linda

Ooooooooo hello there gorgeous...

2011-03-07 @ 19:16:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0