Bulgurpanna med halloumi
4 dl bulgur
250 g broccoli
2 rödlökar
2 paprikor
1 burk vita bönor (inte i tomatsås!) eller andra bönor
1 vitlöksklyfta
2,5 dl blandade frön, nötter och russin
250 g halloumi
olja
salt
peppar
Koka bulgur enligt paketet. Skör broccoli i små buketter. Strimla lök och paprika. Skölj bönorna. Fräs grönsaker i olja och vitlök. Krydda. Blanda kokt bulgur med grönsaker. Strö över russin och nötter. Skär halloumi i skivor. Stek dessa i teflonpanna. Servera ostskivorna på en bädd av bulgur, grönsaker, nötter etc. Strö flingsalt över och dra ett varv med pepparkvarnen. Häpp!
250 g broccoli
2 rödlökar
2 paprikor
1 burk vita bönor (inte i tomatsås!) eller andra bönor
1 vitlöksklyfta
2,5 dl blandade frön, nötter och russin
250 g halloumi
olja
salt
peppar
Koka bulgur enligt paketet. Skör broccoli i små buketter. Strimla lök och paprika. Skölj bönorna. Fräs grönsaker i olja och vitlök. Krydda. Blanda kokt bulgur med grönsaker. Strö över russin och nötter. Skär halloumi i skivor. Stek dessa i teflonpanna. Servera ostskivorna på en bädd av bulgur, grönsaker, nötter etc. Strö flingsalt över och dra ett varv med pepparkvarnen. Häpp!
Kommentarer
Trackback