Första dan på semestern

Det här är semesterversionen av Kajan:



Lite behagligt småskitig i håret och mungiporna uppåt. Lovely. Fast jag vaknade på dåligt humör. Vet inte riktigt varför eller om jag ens var på dåligt humör men när G frågar "Vad är det?" så fattar jag att jag utsöndrar negativ energi. Det kan ha varit:

a) att jag blev väckt. Hade helst vaknat av mig själv första semesterdagen men icke. Någon putsade fönster på bottenvåningen och använde en jävligt gnisslig trasa. Ett gnissel som fortplantades upp genom väggarna, in i sovrummet till mina öron.

b) att Någon har beställt en kinesisk platt-TV på 32 tum när vi hade kommit överens om att 32 tum är för stort. Visserligen har Någon fått en platt-TV i födelsedagspresent (det som från början var en gräsklippare) men den ska hänga i VÅRT vardagsrum.

c) att Någon har förändrat menyn till den födelsedagslunch som vi ska bjuda släkten på två timmar senare. Spelar egentligen ingen roll men har man en släng av Aspbergers och morgonen redan har börjat dåligt så blir inte humöret bättre.

Det kan även ha varit något annat men oddsen är små. Hur som helst, ska släkten komma så är det bara att göra sitt bästa och det dåliga humöret gick snabbt över.


Presenter till Birthday Boy

Har njutit av trädgården och småfixat lite sen släkten åkt hem. Eftersom det bara är jag som har semester så är det inte mer än rätt att även jag tar ett lite större ansvar på ordningen hemma. Lite. Ska gå ner och göra morotsbiffar strax. Plockar fortfarande ihop grejer efter midsommarfesten.

Apropå gräsklipparen. Vår gräsklippare har fått ett nytt liv och går alldeles förträffligt igen. Magi? Förut var den så jävla jobbig att man bara ville slänga den i diket. Tända på. Sparka sönder eller nåt. Å så genom ett trollslag så går den hur bra som helst. Därför blev det en platt-TV för födelsedagspengarna istället.

Måste bara visa två härliga bilder till. Denna första soliga semesterdag!



Australisk viol. En sommarblomma jag definitivt kommer att satsa på igen.





Lobeliorna på nya trappen börjar bli fina nu. Om ett par veckor är de helblå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0