Druvsallad

En favorit bland förrätter, sallader och smårätter!

4 portioner

4 skivor haloumiost
1 stor knippa kärnfria vindruvor (röda gör salladen mera färgglad)
Färsk koriander
Blandad sallad
2 dl färdigkokta valfria linser
Pressad citron
Olivolja
Salt och peppar

Dela druvorna på mitten.
Blanda druvor med grovt hackad koriander och riven sallad.
Fördela salladen på tallrikar.
Strössla lite linser över salladen.
Ringla lite olivolja över. Krydda lätt och skvätt på lite citronjuice.
Stek haloumiosten på låg värme. Om man använder teflon- eller titanpanna behövs det inget matfett.
Lägg en skiva (eller två) på salladen.
Servera!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0